top of page

NICK SHATTOCKS-EBRO VIPs

Public·446 members

Hokeyde Şut Sayısı Yanıltınca Toplam Bahsi

Hokeyde bir periyot kaotik görünse bile her şut gerçek tehlike anlamına gelmiyor. Canlı toplam için siz ham şut sayısına mı, yoksa slot geçişleri, rebound ve kaleciyi yana hareket ettiren paslara mı bakarsınız? ☺️🤑

3 Views

Hokey toplamları zorlayıcı olabiliyor, çünkü yoğun bir periyot şutların çoğu kötü açıdan geliyorsa hâlâ düşük kaliteli kalabilir. İki takımın da bolca zone girişi yaptığı bir maç izledim, fakat kaleciler nadiren yana hareket etmek zorunda kaldı. Notlarında https://t.1xbet.com/en açık şekilde canlı toplamı gösterdi, ben de rebound, pas kanalları ve savunmacıların iç pozisyonu kaybedip kaybetmediğini izledim. İlk içgüdü daha fazla gol beklemekti, ancak daha iyi sinyal puck’ın slot üzerinden geçmeye başlayıp başlamadığıydı. İki hücum sonunda yatay hareket ve rebound şansı üretince üst seçeneği daha makul göründü. Site erişimi faydalıydı çünkü pazar yakında kaldı, ama karar yine ham şut hacminden değil, gerçek gol kalitesinden geldi. Bu yüzden toplam bahsi daha ölçülü bir karar gibi durdu.

• w-google+
  • Twitter Clean
  • w-facebook

© 2023 by Fly Fishing. Proudly created with Wix.com

bottom of page